nps1.jpg

National Park Service

 

 National Park Service

Faneuil Hall is home to the National Park Service (NPS) visitor center and gift shop. However, with Faneuil Hall closed for repairs, NPS was temporarily relocated across from the Old State House. The temporary space consisted of barren cubicles, gray carpets, and beige walls. The challenge was to transform the space into a warm, welcoming environment to greet Boston visitors and direct them to the historic sites around the city. And how could it be done in 4 weeks?

Working with the Visual Dialogue team, we helped bring the space to life through super graphics and interior design solutions. My role was to focus on the exterior treatments by leading people into the space using arrows with a list of historic sites lead visitors around the corner and under a hand-painted sign to the entrance. Additionally, the corner features a friendly park ranger, illustrated by Markus Magnusson. Inside, the space is transformed into an urban oasis with bright grass green flooring, plants, dark green walls, raw wood furnishings, illustrations of iconic sites and historic images.

 
nps1.jpg
 
nps2.jpg
 
nps3.jpg
 
nps4.jpg
 
nps5.jpg
 
nps6.jpg
 
nps7.jpg